Zoek

Cryolipolyse vet bevriezen wat is het?

Dat is centimeters verliezen!

Decryofabriek biedt cryolipolyse apparatuur aan voor cryolipolyse/ vetbevriezen afslankbehandelingen aan, een nieuwe methode om vetcellen duurzaam te verwijderen door middel van bevriezing. Cryolipolyse staat ook wel bekend als vetbevriezen. Cryolipolyse is een nieuwe methode om effectief plaatselijk vetcellen af te breken door ze bloot te stelling aan koeling. Tijdens een cryolipolysebehandeling worden de vetcellen zodanig gekoeld dat het lichaam de cellen kan afbreken en afvoeren. Door middel van gecontroleerde koeling worden ongewenste vetophopingen op niet-invasieve wijze afgebroken waardoor een verbetering van de lichaamscontouren optreedt. Door blootstelling aan koeling kunnen vetcellen afgevoerd worden zonder dat hierbij schade optreedt aan omliggende weefsels. Cryolipolyse is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap. 

Met onze apparatuur kunt u tegen een zeer concurrerende prijs deze afslankbehandeling aanbieden. Cryolipolyse is overigens goedgekeurd door de amerikaanse food and drug administration.

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling wordt een speciaal kopstuk of kopstukken op een gekozen lichaamszone geplaatst en wordt met behulp van vacuümtechnologie het onderhuidse weefsel opgetild waarna met selectieve cryo-technologie het vetweefsel wordt gekoeld. Door middel van snelle afkoeling wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan kou. Dankzij deze nieuwe techniek kunnen vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de benen en de taille worden aangepakt. Juist op plaatsen waar u met sporten en diëten niet het gewenste resultaten bereikt kan cryolipolyse zeer effectief zijn.In tegenstelling tot de meeste behandelaars kunt u met onze cryolipolyse apparatuur meerdere zones tegelijkertijd behandelen. Na de behandeling zullen de behandelde vetcellen geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam en op natuurlijke wijze geleidelijk via de lever en de nieren worden afgevoerd. Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 6 tot 8 weken te zien zijn. Omdat de vetcellen geleidelijk worden afgevoerd zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van cryolipolyse is dat vetcellen worden verwijdert zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

wat is cryolipolyse

Wetenschappelijk bewezen 

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van kou dan de omliggende weefsel en dat vetcellen op een veilige manier kunnen worden afgebroken zonder de huid te beschadigen. Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt van waterhoudende cellen. Zo kan cryolipolyse de vetcellen aanpakken terwijl de huid, spieren en zenuwen gespaard blijven.
Het effect van cryolipolyse is wetenschappelijke bewezen.

"Vaak hoor je dat mensen sporten en diëten en dat het dan nog niet lukt om de probleemzones aan te pakken. Met cryolipolyse behandelingen boeken ze wel resultaat."

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na een kosteloos persoonlijk intake gesprek wordt per persoon eerst gekeken of deze behandeling geschikt is en vervolgens wordt uitleg gegeven over de behandelmethode waarna een behandelplan wordt opgesteld.
Het benodigde aantal behandeling is afhankelijk van het volume van de te behandelen zone. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig. Er zitten 6 weken tussen de behandeling.

Wat ervaart uw cliënt?

Tijdens de eerste minuten van de behandeling voelt de cliënt een intens gevoel van koude dat vrij snel verdwijnt. De cliënt zit of ligt comfortabel en kan ondertussen lezen, gebruik maken van een laptop of zelfs slapen. Afhankelijk van het aantal te behandelen zones duurt een sessie gemiddeld 1 tot 2 uur. Zodra de cryolipolyse behandeling na 60 min. klaar is, masseren wij het te behandelen gebied met een lymfedrainage apparaat of met de hand.

Is er een hersteltijd na de cryo behandeling?

U kunt op de dag van uw behandeling uw normale activiteiten gewoon hervatten. Dit geldt ook voor fysieke (sport) activiteiten.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Cryolipolyse is niet bedoeld om af te vallen maar is bedoeld om de contouren van het lichaam te verbeteren door plaatselijke vetophopingen aan te pakken.De behandeling is dus niet geschikt om overgewicht te behandelen. Juist mensen die ondanks intensieve sportbeoefening bijvoorbeeld hun ‘love handles’ niet wegkrijgen kunnen veel baat hebben bij behandeling door middel van cryolipolyse. Wanneer deze probleemzones ondanks diëten en sporten en het daarbij optredende gewichtsverlies niet willen slinken komt u in aanmerking voor cryolipolyse. Dus voor mensen die ondanks een gezonde leefstijl vetrolletjes hebben die ze niet weg krijgen is deze behandeling een snelle, pijnloze en relatief gemakkelijke behandelmethode. Maar ook voor mensen die door middel van een dieet afvallen kan cryolipolyse helpen het overtollige vet makkelijker af te breken. Voor alle duidelijkheid: afvallen doe je door middel van sporten en een goed dieet, terwijl de cryolipolyse helpt om de zogenaamde ‘probleemzones’ te doen slinken

"Na de behandeling blijf je slanker worden, de behandeling werkt maanden door". Aldus cliënt Vincent.

De resultaten van de cryolipolyse behandeling zijn vergelijkbaar met invasieve behandelmethoden zoals liposuctie. Het resultaat van de behandeling is alleen blijvend  indien er voor gezorgd wordt dat met gezonde voeding en door middel van beweging het normale calorie-evenwicht behouden blijft. Met andere woorden door op de voeding te letten en te trainen zullen de resultaten op lange termijn stabiel blijven.


Het is mogelijk om de resultaten van cryolipolyse te optimaliseren door de behandeling te combineren met cavitatie en geluidsgolven welke apparatuur wij ook aanbieden.

De voordelen van een cryolipolyse behandeling:

•  Meerdere zones  kunnen  behandeld worden
• Afslanken waar u wilt
• Een behandelserie bestaat uit 3 tot 5 sessies
• Bewezen effectief
• Verbetert de kwaliteit van de huid
• Na ongeveer 6-8 weken na de eerste behandeling-en is de resultaat zichtbaar
• De behandeling is absoluut pijnloos
• Er is geen ‘down time’
• Deze uitwendige behandeling is ‘non-invasief’
• Gezond afslanken met snel zichtbaar resultaat
• Vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd
• Veilige behandeling zonder risico op vervelende complicaties
• Alternatief voor liposuctie
• Ook in te zetten na liposuctie behandeling(na minimaal 3 maanden)

Welke zones komen voor een cryo behandeling in aanmerking?

Elke lichaamszone met ongewenste vetophoping kan door middel van cryolipolyse behandeld worden. De bijwerkingen die als gevolg van een behandeling kunnen optreden zijn minimaal en ongevaarlijk. Het gaat om lokale roodheid, blauwe plekken en een tijdelijke afname van de gevoeligheid van de huid. Deze eventuele bijwerkingen verdwijnen na verloop van tijd vanzelf. Meestal worden de dijen, de buik, de ‘love handles’ de rug en de armen behandeld. Bij opvallende asymmetrie van de lichaamscontouren is het ook mogelijk om slechts één zijde te behandelen. 

• bovenbenen binnenzijde
• bovenbenen buitenzijde
• zadeltassen
• buik
• kin
• maagstreek
• taille
• rug
• love handles
• billen
• knieën
• bovenarmen

* resultaten kunnen per persoon verschillen.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Stel deze via de live chat rechtsonderin van  uw scherm of hier! 

Of download onze brochure met de laatste aanbiedingen of bekijk hier de documantaire van Radar over cryolipolyse.