Zoek

Leveringen, garantie retouren en service

Leveringen

Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd, bestelopdrachten worden door ons in de regel binnen 1 á 15 werkdagen geleverd, na afwikkeling van de betaling. Dit is ook afhankelijk van de postbezorging in uw woonplaats, mits alles op voorraad is.
Bij levering naar het buitenland kunnen afwijkende voorwaarden gelden.

Garantie

Onze apparatuur en producten zijn CE goedgekeurd en leveren wij standaard met 1 jaar fabrieksgarantie. Dat betekent dat mocht een apparaat defect gaan niet door uw toe doen en bij goed onderhoud DeCryoFabriek het apparaat zal repareren. Soms kan dit op afstand, soms zal het apparaat fysiek hiervoor in onze reparatie studio aanwezig moeten zijn. Het is hiervoor belangrijk dat u de originele behuizing bewaard.

Retourkosten

De kosten van een retourzending zijn afhankelijk van de reden van retour. Mocht u onverhoopt een defect product of een verkeerde bestelling hebben ontvangen, dan hoeft u uiteraard geen verzendkosten voor uw retour zending te betalen. Er wordt in deze gevallen een ophaalopdracht voor u ingepland. Mocht het product niet voldoen aan uw verwachtingen of wilt u uw producten omruilen, dan zijn de retourkosten (en eventuele extra kosten) geheel voor eigen rekening.

Service & onderhoud

DeCryoFabriek beschikt over een eigen serviceafdeling die gespecialiseerd is in onderhoud en service van de door ons geleverde cryolipolyse apparaten. Maar wij kunnen ook onderhoud en service verzorgen voor uw bestaande cryolipolyse apparatuur. Voor de apparatuur door ons geleverd maken wij een jaarplanning voor controle en onderhoud.  Ons magazijn is uitgerust met de meest courante onderdelen om een snelle en adequate opvolging te bieden bij een storing of onderhoudsbeurt. In een aantal gevallen kan de serviceafdeling een beroep doen op vervangtoestellen indien een snelle oplossing door omstandigheden niet mogelijk is.English

Returns and Refunds Policy

Thank you for shopping at decryofabriek. Since every order is custome made we can not refund any order. Ofcourse we always want to find a solution, please contact us if any problem arises.

Please read this policy carefully. This is the Return and Refund Policy of decryofabriek. 

Contact us

If you have any questions about our Returns and Refunds Policy, please contact us by email: info@decryofabriek.nl