Zoek

Hi-EMS bodysculpting behandeling

De perfecte aanvulling op cryolipolyse behandelingen: High intensity electro magnetic stimulation behandelingen.

Sluit de cryo behandeling met 30 minuten Hi-EMS met de EMS SCULPTA af en uw klanten zullen sneller en meer resultaat zien. Een buik sessie staat namelijk gelijk aan 20.000 sit-ups voor het opbouwen en ontspannen van spieren en oplossen van vet. 

Vet verminderen na de cryo en tegelijk buikspieren door middel van dieet en lichaamsbeweging is hard werken en velen kunnen nog steeds niet de ideale vorm van de buik bereiken of hebben gelifte, strakke billen ondanks vele uren in de sportschool en hard werken. Deze hardnekkige gebieden waren tot nu toe erg moeilijk te verbeteren. Met trots introduceren we onze magische EMS Sculpta van Icecryo slimming equipment die werkt met TESLA elektromagnetische energieën. Het is een nieuwe, geavanceerde technologie die vetcellen verbrandt en de spieren opbouwt.
Deze behandeling werkt door het afbreken van vet dat uw natuurlijke spierdefinitie dekt, terwijl tegelijkertijd de spieren groeien. Het leidt tot een slankere buik met een betere spierdefinitie en een strakkere en gelifte bil.

ems sculpta behandeling

HOE WERKT HET EN WAT IS TESLA ENERGY?
EMS Sculpta stuurt de elektromagnetische impulsen die in één sessie van 30 minuten duizenden krachtige spiersamentrekkingen veroorzaken, waardoor de tonus en kracht van uw spieren wordt verbeterd. Deze krachtige geïnduceerde spiersamentrekkingen kunnen niet worden bereikt door vrijwillige samentrekkingen. Het spierweefsel wordt gedwongen zich aan te passen aan dergelijke extreme omstandigheden.

Wanneer uw hersenen signalen ontvangen dat er intense spieractiviteit in uw lichaam plaatsvindt, sturen de hersenen signalen om vetzuren snel af te breken, waardoor vetweefsel snel wordt afgebroken om uw spieren energie te geven. Het lichaam reageert met een diepgaande hermodellering van zijn innerlijke structuur, wat resulteert in spieropbouw en -modellering.
De magneet in een MRI-systeem wordt beoordeeld met behulp van een maateenheid die bekend staat als een Tesla. Een andere maateenheid die vaak wordt gebruikt bij magneten is de gauss (1 Tesla = 10.000 gauss). De magnetische inductie-amplitude die wordt gebruikt in onze machine 0-7 Tesla-reeks, of tot 70.000 gauss.


WELKE LICHAAMSGEBIEDEN KUNNEN WORDEN BEHANDELD?
U kunt met onze EMS Sculpta kunnen de buik, billen, armen, kuiten en dijen behandelen.

KAN SPIEROPBOUW HELPEN BIJ DIASTASIS RECTI (abdominale spierscheiding)?
Een van de beste en nieuwste manieren om van Diastasis Recti af te komen, is door een reeks EMS Sculpta behandelingen te voltooien. Naast het verbeteren van de spiertonus en het verbranden van vet, kan deze revolutionaire behandeling ook worden gebruikt om Diastasis Recti te behandelen.

WELKE RESULTATEN KUNNEN UW KLANTEN VERWACHTEN EN HOE SNEL?
De meeste klanten beginnen de verbetering na de derde of vierde sessie te zien en de behandelde gebieden zullen de komende weken blijven verbeteren, met de definitieve resultaten ongeveer 2 maanden later. Gemiddelde resultaten - 15-20% vetreductie en 16% toename in spieromvang.


HOEVEEL BEHANDELINGEN HEBBEN UW KLANTEN NODIG?
Het aantal behandelingen wordt aangegeven tijdens het consult. Normaal gesproken worden 4 - 8 behandelingen tweemaal per week aanbevolen. Het is fijn om de kuur één  of twee keer per jaar te herhalen.


HOE BEHOUDEN UW KLANTEN DE RESULTATEN?
Als uw klant één keer traint en nooit meer naar de sportschool gaat, zullen die spieratrofie verdwijnen, en hetzelfde geldt voor spiermassa die wordt verkregen door spierstimulatie met magnetische energie. U kunt verwachten dat de resultaten zes maanden tot een jaar behouden blijven, maar het wordt aanbevolen dat uw klanten een gezonde levensstijl heeft met een goede voeding en lichaamsbeweging. Mannen en vrouwen die consequent trainen en doorgaan met het trainen van de spiergroepen waarop ze zijn gericht, hebben de neiging om de langstdurende resultaten te zien.

IS ER EEN DOWNTIJD VOOR HERSTEL?
De behandeling is niet-invasief, dus er is geen downtime. Uw klanten kunnen wat spiervermoeidheid of spierpijn hebben, vergelijkbaar met een intensieve training. Rekken, masseren en rusten helpen om deze problemen binnen een paar dagen op te lossen.
IS BEHANDELING VAN SPIEROPBOUW BETER DAN CRYOLIPOLYSE VOOR VETREDUCTIE?
EMS SCULPTA is ontworpen om de spieren meer op te bouwen, te vormen en te definiëren dan om vet te verminderen. Dit maakt het de perfecte aanvulling op een cryolipolyse behandeling. Hoewel het adipocyten (vetcellen) kan verstoren, wat leidt tot een vermindering van de omtrek, blijft cryolipolyse de gouden standaard voor niet-invasieve vermindering van vet.