Zoek

Opleiding cryolipolyse

Deze opleiding is gericht op het vakkundig uitvoeren van cryolipolyse behandelingen. Bij aanschaf van een cryolipolyse toestel bij ons ontvangt u standaard een volledige en uitgebreide uitleg inclusief cursus materialen, deze opleiding is dan niet meer noodzakelijk. Na het succesvol uitvoeren van een aantal behandelingen ontvangt u het certificaat zodat u bevoegd bent cryolipolyse behandelingen  uit te voeren.

Bij deze behandeling is er een risico op huidbeschadiging, tijdens de cursus is er dan ook veel aandacht voor de veiligheid van uw klant. In het praktijkgedeelte leert u hoe u de kopstukken en de antivries cryo coolpads moet plaatsen. Verder leert u wat de verschillende instellingen zijn van het cryolipolyse apparaat.

Onderdelen van de opleiding

Theorie cryolipolyse.
Klinische studies.
Intake en protocol met de klant.
Indicatie en contra-indicaties.
Veiligheid en voorkomen bevriezingsverschijnselen.
Richtlijnen met betrekking tot BMI.
Analyse van het lichaam.
Bepalen van type applicator door middel van applicator sjablonen.
Registratie- en fotografie richtlijnen van het behandelgebied.
Praktijkoefening​​​ met model, intake gesprek, beoordelen behandelgebied, aftekenen behandelplek en uitvoeren behandeling.


  Vooropleiding
  Geen verplichte vooropleiding vereist.

  Prijs
  Prijs is per persoon vanaf 2 personen.

  Locatie
  Deze cursus is wordt gegeven bij u in in de clinic of maandelijk bij ons in Hilversum. (Eerst volgende beschikbare training in voorlopig niet beschikbaar i.v.m. het Carona virus).


  Model
  In overleg.


  Certificaat
  Na afronding van de opleiding ontvangt u een certificaat.

  https://uwpagina.nl/