Zoek

Tweedehands cryolipolyse apparaat waarom wel en wanneer niet

Tweedehands een cryolipolyse apparaat aanschaffen kan soms wel een uitkomst lijken gezien de prijs, des te makkelijker kan de keuze gemaakt zijn met een cryospecialist als ons in het land. Mocht er iets mis gaan dan worden we gebeld. Helaas is het niet altijd zo makkelijk, regelmatig worden wij gebeld, of krijgen we een toestel ter reparatie welke wij niet kunnen repareren. Niet omdat wij dat niet willen, maar omdat bijvoorbeeld de leverancier niet vinden is voor onderdelen. Een aantal onderdelen van een cryo apparaat zijn enigszins standaard, maar onderdelen als moederboarden, pompsystemen etc. zijn vaak "custommade" door een fabrikant. Als deze fabrikant vervolgens niet te bereiken is houdt het vaak op en kan het toestel afgeschreven worden. Wat ook met grote regelmaat voorkomt is dat de leverancier wel te vinden is, maar specifieke onderdelen zoals sensoren die het gehele toestel aansturen, niet meer leverbaar zijn omdat ze simpelweg outdated zijn. De ontwikkelingen in cryolipolyse apparatuur staat immers niet stil en de leveranciers hebben geen belang bij het op voorraad houden van onderdelen. En aangezien dit specifieke sensoren zijn met unieke instellingen houdt het dan helaas voor ons op.

Wanneer niet, omdat je net als bij auto's niet weet wat je koopt, is het cryo toestel goed onderhouden? Levert de leverancier nog onderdelen? Adviseren we enige voorzichtigheid bij het aanschaffen van een tweedehands cryo apparaat. Dit om te voorkomen dat uw nieuwe aanwinst bij het schroot kan na 5 maanden. Wij zijn derhalve ook gestopt met reparaties aan onbekende aziatische apparatuur omdat het vaker een teleurstelling is dan we goede service kunnen verlenen, lees daarover meer op reparaties aan cryo apparatuur.

Wij hebben zelf met regelmaat degelijke gebruikte cryolipolyse toestellen in de aanbieding, volledig nagelopen met een onderhoudsbeurt en garantie waarvan we weten dat we de onderdelen nog kunnen krijgen en training met certificaat. Kijk daarvoor op onze pagina met tweedehands cryolipolyse apparatuur en schaf een gebruikt toestel aan met eventueel aanvullend een verkooptraining.